Jak čas plyne...
*
Dávno se tě, chlapče,
neptám,
jestli ještě rád mě máš,
život kvačí, písně ptačí
nezpíváš,
už si spolu nehrajeme,
každý sám svou cestou jdeme,
já si občas v duchu
reptám,
kreslím střihy
na rubáš.
*
Možná, že ho čert už vzal,
v pekle zvolna prý
čas plyne,
dobrovolně, sám to vzdal,
když odešel jinam
– k jiné.
Po pár letech,
však, kdo ví,
kde je konec dědkovi...
mně stačí pro chvíle sladké
večer si hrát
s batolátkem.
*
*
Přečteno 309x
Tipy 20
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Bíša, Veselý Drak, Myrja, Marfuša, Kapka, Jin, Psavec, Nút, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)