bojim se o sebe
mam strach
protoze uz to neni jako na zacatku
sme jinde
vyfetovany mozky
myslis jen na lajny
snih venku
je jako
kdyby pervitin padal z nebe
-to by bylo moje zniceni-
abstinence
sem hovno
ani zkurvenej tyden
sem nic nevydrzela
po peti dnech
sem zase ujela
nekam pryc
po krasny bily dlouhy care
miluju to
nenavidim to
mam chut umrit
protoze
co me v zivote ceka?
nedokazu zit bez pika
a s nim
dlouho zit nebudu
ěíýřčšžžčšáýčžřáýčžáýšžčý
Přečteno 446x
Tipy 15
Poslední tipující: crac, micátko, Vlk v rouše, NikitaNikaT., lexus, Holis, Bíša, její alter ego, Andělskými perutěmi chráněna, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)