Bílá noc
Anotace: - dnes v noci, a nebyl to sen...
Sbírka:
Zimní
Nespím a hledím do noci
tiše si jásám - krása...
Kdo nespatřil, neuvěří.
Za okny tma bledne
zahrada, stromy jak ve dne
- to měsíc zlato utrácí
na sněhovou pokrývku.
Nespím a potichu volám
pojďte honem ke mně
zažít tu tajemnou bílou noc.
Přečteno 528x
Tipy 24
Poslední tipující: Pétík, ziriant, BArBArKO, Agniezka, NikitaNikaT., maliska, devcatko z jetele, Flamy, Myrja, Kapika, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)