Anotace: Nejsem schopna vymyslet název... do uší hraje nadaná klavíristka a v duši kýsi mor...
...v duši kýsi mor - anotace, která mě dostala...nepřestávám obdivovat jak ve svých básničkách lehce tančíš mezi slůvky...dávám ti supertip na všechno co už jsi napsala a ještě napíšeš.....já vím, že jsem prdlej, ale nemůžu si pomoct :-)
03.02.2009 18:02:00 | el viento
sedla
14.12.2008 20:16:00 | Trdlo
hej hou nač chodit do války, je lepší doma sedět a louskat buráky...:):):):)
je moc pěkná jani...
14.12.2008 12:25:00 | Severka