Lidské dary
Anotace: raději ani nemyslet na něco takového...
Zapletl jsem ti do vlasů
sponu z lidské kosti
je krásně vyřezaná
bude tvou chloubou
Oblékl jsem tě do lidské kůže
sluší ti, moc
jak se v ní cítíš
jak se cítíš v cizí kůži
Obul jsem tě do střevíčků
jsou sešité z lidských
měkkých nehtů
Navlékl jsem ti prsten
dětskou kůstku
miluješ mě
máš ráda mé extrémy
hraničící s normálností
mé lidské dary
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Filková, Jana M.
Komentáře (1)
Komentujících (1)