POENTA NAD HROBEM 96
Anotace: Nejsem si vůbect jistý, že s tím Země počítá
Sbírka:
NeBásně
Až já budu nad hrobem,
svět už bude pobořen.
Celý válkou znetvořen
z těch kolosálních změn,
že měsíc bude proti všem,
tak úrodná a krásná zem.
A já budu jen koukat zpět,
jak zničili jsme ten náš svět.
A hanbou nebudu už smět,
snad ani trochu pomyslet,
proč dovolil to ten náš svět.
A umřu v tuhle chvíli hned,
jako hnusný starý děd.
Komentáře (0)