Dala jsem srdce do dlaní
však sfoukl ho vítr
a spálil mráz..
Je to nepoučitelný sval
jen co rozmrz
žije dál...
čeká jak blbý
pískle..
bez jizev..
na něžný pohlazení
zas a zas...
----------------
jinak skvělý dílko..
13.12.2008 23:25:00 | Filková
...já našel,čtyřikrát,jako čtyřlístek pro štěstí,ten se neškube...má nemá má...
13.12.2008 22:00:00 | WAYWARD