Automechanik odborník
Vraš sy palec do prdelle
Zabyj pjestí starí telle
Willyž pýýču Novákoví
Sežer máááááslo burákoví
Viždíííímey sví prcgumi
Naley sy toddo hubi
Jsi automechanik-odborník
Hovno odlošna chodník
Potom seftom viwáley
Pospýchej neotálej
Komentáře (1)
Komentujících (1)