Rozmlouvání
*
Rozmlouvám s tebou
dotyky svými
a dlaním do noci šeptám
po létech,
co určeny jsou
k zrání
– o to víc pak chutná
milování.
Nebudu ptát se tě,
zda je to navěky,
malátná,
slabá stébla se chytat,
svoji tvář bez studu
zabořím do deky,
při svíčkách u vína,
nad ránem – zjitra
uprostřed těla
s nadějí chvěje se
každá tvá vteřina,
jen ústa oněměla.
Co bude zítra?
*
*
Přečteno 390x
Tipy 16
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, STIMPRE, Jin, Myrja, Bíša, Psavec, 6thSun, enigman, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)