Báseň bez ambic
Anotace: Teď můžete za anotaci považovat název.
láska
zaslechl jsem z hovoru dvou bohemistek
ve frontě na kafe
ostravská orlice rdousila svými spáry
ospalého opraváře výtahů
to bylo předtím
než se mi zatočila hlava
a dostal jsem do obličeje
zásah slepeckou holí
políbil jsem tramvaj
co uvízla v zácpě
a jak jsi na tom ty?
utírám rtěnku z oken a doufám
třeba kolem proletí Freddie a plácneme si
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, enigman
Komentáře (0)