virtualní svět
Anotace: láska na dálku...
Zážitek jediný vrací se zpět,
bez tebe lagy má můj virtuální svět.
ICQ zapínám s tebou chci být,
konečne přestat o tom jen snít.
od dálky co dělí nás od sebe,
webová kamera pomůže do nebe.
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)