Bída
Anotace: To by neměl zažít nikdo na světě.
Miloval, jsem se s bídou
Dokážete si to představit?
Nebylo to jak s Lídou,
Bída se vždy dokázala v čas dostavit.
Nových věcí spoustu
Mě má láska naučila.
Ale večer k soustu,
Mě vám nikdy nepustila.
Proto sem se snažil,
Bídy se rychle zbavit.
To co sem vám zažil,
O tom se už nechci bavit.
Přečteno 341x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, Douša, STIMPRE, NikitaNikaT., Bíša, Mbonita, Butterfly-effect, Psavec, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)