Zaplatíme hříchy svých rodičů
Zaplatíme hříchy svých rodičů
Zaplatíme hříchy svých rodičů
Za život bez válek
Klaní se kašpárek a král
Se s ním k zemi sklání…
Co zbylo z korálek
V říši zla i pohádek
Cipísek svůj les
Si chrání….
Smutný princ nehledá
Štěstí mu netřeba
Princezna lásce
Se brání…..
Dlouhý i široký
Bloudí po staletí
Na chleba těžce
Se shání….
Jeníček s Mařenkou
Lesíkem běží
Baba Jaga si perníček
Střeží….
Jasněnka směje se
Běhá po lese a
Svůj zrak cudně k zemi
Sklápí….
Zaplatíme hříchy svých rodičů
V pohádkách vše se zvrátí
Potom poznáme
Že už není …zbytí
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květa, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (2)