Bongo Bongo
BONGO BONGO
Bongo, Bongo slyší dlouze,
zaznívá teď v její touze,
jak se větru vzdouvala,
jak za dešťů se brouzdala,
jak jí něha pozvala,
jak na louce se poznala,
teď je laní v raní rose,
tancuje zas ladně, bose,
na mládí si vspomněla,
jak Bongo Bongo tančila.
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
Komentáře (0)