Asi to šlo napsat líp, asi to šlo napsat hůř, ale tobě je to fuk. A s tím prezidentem tam podemnou se nedá než souhlasit.
14.12.2008 11:46:00 | CorrimsonTom
Dobře to říkáš. Ten, kdo by chtěl porozumět všemu, nejspíš by skončil v šaškárně. Ten kdo ví, že všemu rozumí, je hlupák a stává se prezidentem.
14.12.2008 10:25:00 | Mario de Janiero