Opředená...
Anotace: krásou pavučin...
Opřená
v póze antických bohyní
o mramor
starobylého chrámu
smyslná
sloupoví lýtek
lehce poodhalená
záhadně fascinující
oblouková ramena…
šátkem z hedvábné příze
bájného hada
mysticky přitažlivě
obtočené paže
nožkou lehce pozvedlou
v botce na jehlovém podpatku
brázdíš nehostinnou poušť
rudé planety
pohledem rozpaluješ
ledem pokryté póly
a úsměvem plníš
prázdná koryta řek touhou...
vesmírný kurýr
v očích s žádostí
o tanec s Venuší
zalepil obálku
a poslal se z Marsu
za Tebou...
Přečteno 347x
Tipy 43
Poslední tipující: pejrak, Noc17, Holis, labuť, střelkyně1, Agniezka, páááááááá, Triffid Kolbe, Iva Borecká, snupicek, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)