smutná uvězněná duše..ale krásné počtení
23.05.2010 05:06:00 | xoxoxo
je tisíc věcí které jdou
koukni se přeci kolem
snad tvoje srdce pozvednou
(to..co pláče pod stolem)
zkoušíš to..no? vidíš..a jak ti to sluší..
hnet rozesmálas k tomu i posmutnělou duši .o)
23.12.2008 17:43:00 | Bean
Moc hezka a pusobiva basen, verim ze rozkvete Tva duse s jarem, preji T krasne Vanoce a dekuji Ti zes mi napsala to me potesilo moc.
18.12.2008 23:06:00 | carodejka
je to těžké . . .při tom by život mohl být krásný. Bude také líp. Ahojky Bobi
14.12.2008 17:20:00 | bobi bobie