Děkuji
Děkuji za tvé usměvy,
co prolomily mezi náma
ledy.
Děkuji za tvé pohledy,
co do očí mi hleděly.
Děkuji za tvou
přítomnost,,
co postavila mezi námi
pevný most.
Děkuji za lásku tvou,
tou mou vrácenou.
Děkuji za tebe,
co bych byla bez tebe??
Komentáře (0)