Březový háj
A věděls
Že v tom březovém háji
Vede cesta?
Dobře schovaná,
Vyježděné koleje
Od bryček
A západ slunce
Tam má okrovou barvu
Když se Podzim staví
Na hrnek čaje s rumem
Ulehneme do listí
Voní, jak jen večer vonět může
Už dávno jsem zapomněla
Jak se do toho lesíka dostat
A kam ta pěšina vede
Proč má nebe tak zvláštní barvu
Ale věděla jsem to
Teď můžu jen tušit
Za kterým stromem
Objevím to zlaté listí
A starou cestu
Do březového háje.
Přečteno 452x
Tipy 15
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Churry, Psavec, sioned, Iva Borecká, WAYWARD, Mbonita, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)