co vidíte...?
Anotace: reakce asi trochu na vsechno okolo...bojim se o lidi okolo...sem trochu zmatena...ale v podstate mi nic nechybi.......
pořád jsme
navenek nevinný
děti ze snářů,
neumíte v nás číst,
bojíte se
zavíráte oči,
VY SI JE PŘÍMO RVETE Z TĚLA
zahazujete možnosti,
(tak proč nevyndat baterky z hodin?)
líbáte zem v opilosti
a ne za odpuštění
mezi spoustou zfetovaných lidí
povalujou se i vaše ctnosti,
co po dojezdu sbíraj
ze špinavýho koberce
někdy jsou v jejich očích
otázky,
co společnost
jednoduše nezajímaj.
problémy,
co snížení prodeje prášků na chřipku
nevyřeší
.už nechci nic zpátky.
sem spokojená s přítomností.
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Petbab, 6thSun
Komentáře (0)