já naživo znala asi jen jednoho Marcela a ten byl fajn, ale zmizel mi ze života... působením života... takže k autorovi přistupuju nepodujatě a neutrálně vcelku... su matka, což by mě mohlo nalomit ke ST ale su taky zhýčkaná čtenářka, což by mohlo spustit kritickou bouři... suma sumárum: doufám že tvojí mamce se to líbilo nebo líbit bude :o)
a neVRC! říkaj roboti :oD
21.12.2008 18:33:00 | hanele m.
noo je to mamincee takže odpouštím pár obratů:_) jinka jsem spokojená:-) ty se fakt jmenuješ Marcel?? To je moc krásné jméno...moc krásné..
21.12.2008 16:14:00 | Lady Carmila