a d v e n t I I I.
Anotace: tentokrát trochu jinak
mlčím
vítr mi odvál všechna slova
a chlad ve své zkřehlé náruči
mi kouká zblízka do očí
sliby na dálku
foukám do plamínků
už tři hoří v jehličí
co bude dál
dlaněmi protéká
horký proud
ten vítr fičí
nemůžu se nadechnout
v parku na kovárně
tluče pocestný
brána zavřená a on marně
hledá cestu pro své sny
svíčky už zhasly
obloha zatažená
adventu půlnoc
utíká v další rána
Přečteno 393x
Tipy 30
Poslední tipující: Raduzk, Bean, NikitaNikaT., IvoMaria, Holis, Zasr. romantik, danav, Lota, enigman, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)