Má mysl
Připlujte blíž k břehům mé mysli,
připlujte a odhalte má přání.
Co se uvnitř skrývá?
Zvláštní, leč sama nevím...
Vstupte a povězte - co vidíte?
Nic?
Nadarmo v mé mysli slídíte.
Kdy přijde ten, který pověřen bude mocí?
Mocí prozření.
Nevím....musím bloudit sama nocí
dokud nenajdu znamení.
Přečteno 346x
Tipy 11
Poslední tipující: Robin Marnolli, Holis, Psavec, Mbonita, jedam, F.i.L, STIMPRE
Komentáře (1)
Komentujících (1)