Hvězda
Hvězda nade mnou
Krásná a zářící
Hvězda ve mně
pokroucená, zvláštní.
Hvězda nade mnou
Dokonalá, přesná
Hvězda uvnitř
Směje se a lechtá
Hvězda nade mnou
Zapojená do zásuvky
Hvězda ve mně
S energií lidskou
Hvězda nade mnou
Svítí všem a všude
Hvězda ve mně
Sálá jen někdy
a o to víc
Hvězda nade mnou
Ve stech exemplářích
Nemůže se měřit
S hvězdou jedinou,
Která se objeví
jedině se mnou.
Přečteno 455x
Tipy 4
Poslední tipující: johNMadhead, STIMPRE, F.i.L
Komentáře (0)