Medúza
Anotace: Někdy je lepší koukat na něco jiného než na krásu.
Medúza zrcadlo mé rozbila,
Já jí přes něj pozoroval.
Láskou mé srdce opila
A odraz v zrcadle mě od kamene ochraňoval.
Často na harfu mi hrála,
Já jí strašně zbožňoval.
Ač odchodu mého se bála.
Já jí bez pohledu hmatem maloval.
Tak jsme spolu časem proplouvali.
Já obraz v paměti měl schovaný.
Lásku jsme si stále slibovali.
Já jednou zapomněl a zůstal sem jí kamenný.
Přečteno 406x
Tipy 13
Poslední tipující: Douša, Holis, NikitaNikaT., Bíša, Psavec, Květka Š., hezule, WAYWARD, sondulacek, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)