Strach
Anotace: Jedna dívka pochopí... snad.... Co však vyjádřením zdá se být, dovolí vám v klidu snít. Kdo nechápe a přesto kroutí hlavou, zbytečně plýtvá slovy - slávou...
Za dlouhých nočních hodin,
plných myšlenek a přemítání,
hledám v duši uvítání,
do citů duši vhodím.
A podiví se duše moje,
to je její, jeho, tvoje,
ta skládanka tvořící
obrazec zářící...
Co duše to obraz jiný,
však Velký Vzor,
co matce na její syny
sesílá noční vzdor..
V každé duši uschován,
a bolestí skryt,
kýmkoli vychován,
do srdce vryt.
O lásku nemáš zájem,
srdce je zraněné,
však silné, chráněné,
vonící oním hájem.
Nestojíš třeba o lásku,
o starost druhých lidí,
s životem na provázku,
kráčíš, kam všichni vidí...
Přečteno 407x
Tipy 17
Poslední tipující: Sýkorka07, Radek.oslov.Šafárik, démon zatracení, kikis, Lilly Lightová, jedam, Emira, Jean89, Quigleika, sondulacek, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)