rozpoložení
v rozpoložení mezi
skutečným a snovým
pravým a levým
vím a nevím
se procházím s kočárem
po ulicích města
v kterém žiju
dívám se
na svého syna
už čtyři měsíce
mě sem tam vídá
a já říkám si
kdy příjde ta doba
kdy půjdeme spolu oba
třeba ulicemi města
v kterém žiju
a kdo ví jestli
až bude v rozpoložení
mezi skutečným a snovým
pravým a levým
vím a nevím
jestlipak mi někdy
někdy o tom poví
až příde ta doba
kdy půjdeme spolu oba
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: Myrja, maliska, Mbonita, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)