Hvězda
Na nebi hvězda svítí
tak silnou má svoji zář
čím to je?kdo ji třpytí?
energie,světa čas
tolik lásky z ní vane
dotýká se mých i Tvých rtů
pojďte i Vy blíž pane
do srdce vemte lásky kus
já a Ty držíme třpyt
jakou sílu má
je to zvláštní pocit
lákavý,svádivý k líbání
pojďte i Vy paní
lásko pojď vložím do úst ještě kus
ať vydrží nám láska a nemá půst
Tvé rty tolik ji chtějí
a mé Tvé přijímají
nemohu dýchat lásky je moc
vydržím ještě,líbat mě smíš
nebudu volat o pomoc
naopak třpyt saju z úst Tvých...
Přečteno 306x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, NikitaNikaT., BArBArKO, labuť, LucQa, Bíša, STIMPRE, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)