slunce
dny jsou šedé bez barvy
slunce schovalo svou tvář
v nás káždém ukryto je slunce
skrz oči odhalí svou zář
ty oči zahřejí tě pohledem
a roztaje i nejkrutější mráz
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)