Anotace: Všem láskyplné objetí ... (a jen promiňte, nyní nemám možnost číst dílka, až to půjde, opět budu ráda co nejvíce s vámi) ... jste paprsky v mé tmě ...
Jenom naše vůle a vnitřní síla, chtíč žít dál a jít dál, nám pomůže život zvládnout a to zlé překonat.
16.12.2008 10:24:00 | NikitaNikaT.
Už nevím, zda to jde ... to je spíše umírání než žití ... ale moc děkuji, že jste ...
16.12.2008 09:00:00 | toužím.jít.dál