Vodácká pro veterány
Anotace: Tak jsem si trochu hrál a vzpomínal na léto. Pozn.: První sloka je odněkud odposlechnuta, nevím už odkud a od koho.
Sbírka:
Vodácké
'
S krásnou dívkou na háčku,
zvládnu každou zatáčku,
doufám, že ji dostanu,
pod modřínem do stanu.
''
Až tam všechno dostanu,
ze stanu už nevstanu,
pak mě ráno naloží,
do lodi i s bagáží.
'''
Každý jez já pojedu,
nepřiznám se nikomu,
strach mám velký, ale že,
jít mi dělá potíže.
''''
S krásnou dívkou na háčku,
zvládnu každou zatáčku,
zpívat budu celou noc,
bylo toho včera (na mě) moc.
Přečteno 463x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, isisleo, Květka Š., Mbonita, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)