Děvče v prášku
Anotace: O dívce, slečně, ženské, milé a krásce; a to vše dohromady a zabaleno do jednoho pytlíku. Nejdřív jsem to chtěl zařadit do Láska-zklamání,ale dal jsem to do života
Až mi někdo nabídne,
pěknou dívku v prášku,
jaro ke mně přilétne,
budu chodit v sáčku.
Celou zimu budu snít,
co si s holkou počnu,
na duši už žádný stín,
těším se až začnu.
Prášek s vodou namíchám,
a slečnu si stvořím,
vyjedu s ní do světa,
celý touhou hořím.
Ten svět s ženskou krásný je,
cítím se zas mladý,
snad mi osud dopřeje,
než já ztratím vlády.
Síly mi už odchází,
a jsem zcela sláb,
ač s milou jsme zkoušeli,
vše, co lze si přát.
Tahle kráska byl můj sen,
prášek mi byl na nic,
stanul jsem se směšným jen,
a zůstal jsem panic.
Přečteno 294x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, isisleo, Květka Š., Psavec, enigman, labuť, Mbonita, Mario de Janiero, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)