Jsi jenom déšť
Anotace: Není o lásce, spíš o něčem jiném...vlastně ani nevím...
Jsi jenom déšť
nic složitého pro chápání
když stála jsem pod tvým oknem
řekl jsi "teď je ta chvíle
pro mé srdcetání"
měla jsem ukrytou
čáru štěstí ve své dlani
( a já se jen chtěla ujistit
že budeš mít klidné spaní )
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: lucajda89, kikis, Lilly Lightová, Bean, Agniezka, Bíša, voedor
Komentáře (3)
Komentujících (3)