.........
Je mi líto....
všeho co jsem kdy řekla...
Nevrátíš čas...
ach, já přeci vím...
Slzy mi po tváři padají,
a vločky cestičku ve vlasech hledají....
Smutným pohledem,
se dívám...
Chtěla bych najít...ten mír...
mír v nás...
Ale mám strach...
že už je pozdě...
Zlato, jsi pryč...
už navždy....
Nikdy tě neuslyším...
šeptat..jak...ach to už je jedno...
Pláču..
a proklínám...
Ty slova...
co jsem ti řekla...
Je mi to líto...
strašně moc....
Krev stéká...
po sněhu...
Volám tvé jméno...
ale nedočkám se odpovědi...
Křičím do horoucího pekla,
ale nepomáhá to
Přečteno 292x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, lexus, *whatsoever*, Lota, Myrja, Bíša, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)