Otrok nebo syn ?
Anotace: Takovej můj celoživotní rituál...
Když příjdu domů ze školy-
- tak ospalý a znavený
Můj táta místo pozdravu :
„Štěpáne běž uklidit hospodu !“
„Raz dva, raz dva“- Zkouška tati.
Já taky „žiju“, nejsem jenom stroj,
Co vykonává těžkou dřinu.
Bohužel slova už mi nestačí…
Tak místo snění v posteli
Brousím koště o schody.
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
Komentáře (0)