Anotace: Uveřejněna v roce 2009 ve sborníku liter. soutěže na téma "káva a kavárny".
Jej, z Prahy určitě nejsem.:) Spíš bych měla mluvit brněnským hantecem, ale to mi moc nejde přes jazyk.:) Příště se toho "-aj" určitě budu snažit vyvarovat, děkuji za Vaše poznámky.:)
21.08.2009 16:20:00 | Anjobi.
moc hezký nápad, ale hodně mě tam ruší, nevím asi pražská mluva... nevím od kud jsi ale to -aj atd... protáhla bych to do spisovné češtiny, do takové básně by se to hodilo lépe ;)bylo by to plynulejší...
31.05.2009 19:11:00 | 8icka