DÁREČEK
Anotace: Vánoce jsou za dveřmi, přemýšlejme nad dětmi.
DÁREČEK
Tak si představ táto,
že je mi už šest,
řekla mi to dneska mamka,
že jsem jako květ.
Přála bych si malý kotě,
co si hraje ve tvý botě.
Přinesla ho jedna paní,
že nám rádi kotě dají.
Je moc pěkné, krásně kouká,
heboučké a slabě mňouká.
Prosím pěkně, jsem už velká,
budu pilná jako včelka,
vždyť zvířátko nemáme,
že si ho tu necháme?
Přečteno 560x
Tipy 6
Poslední tipující: lucajda89, Mademoiselle Drea, hezule, sondulacek
Komentáře (3)
Komentujících (3)