To je smůla
Už nechci žít,
už mezi vámi nechci být.
Proč se musím trapit?
protože si to zasloužím?
za to co všem dělám?
Kdy už konecně tady v tom světě dosloužím?
Nic dobrýho pro vás neudělám!
Tak proč tady stale jsem,
tohle je snad zlej sen.
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)