Záhada
*
V zamračeném velkoměstu,
po němž chodíš stále sám,
nacházím teď novou cestu
díky tvojim šlápotám.
Do srdce mi láska vkročí,
přijdu na kloub záhadě?
Zableskly se tvoje oči
– květy v zimní zahradě.
Chytím si tě, lásko, těš se!
Otočím se, kde tě mám?
Jak kouř z dýmky rozplyneš se,
jsem tu sama a ty tam.
*
*
Přečteno 364x
Tipy 13
Poslední tipující: Pevya, Kapka, NikitaNikaT., Zasr. romantik, enigman, Bíša, WAYWARD, Jin
Komentáře (4)
Komentujících (3)