Když spěcháš
*
V tramvaji tě zhlédnu chvíli,
myslet na tě je už zvyk,
posečkej tu se mnou milý
aspoň malý okamžik.
V ruce pevně svíráš madlo,
zůstat s tebou je můj sen,
jak bys dostal projímadlo,
než zastaví, běžíš ven.
Nohou stojíš v druhém schůdku,
mně se divně svírá krk,
slza klouzá po živůtku,
ty se dáváš na úprk.
Jsem tu sama jako v pasti,
když tvůj smích a žár tu není,
daleko je k rajské slasti
beze slůvka rozloučení.
*
*
Přečteno 305x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Bíša, 6thSun, Jin, Zasr. romantik, WAYWARD, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)