Heoučký... Z tý básně ta láska k tvým rodičům úplně sálá.
Povedla se ti!
16.12.2008 18:16:00 | Kyra99
ST! tohle slůvka nepotřebuje, až mi skorem hrkla slza, jsi človíček se srdcem na správném místě, s dobrým a uváženám rozumem, s duší snílka, občas dítěte, ale hlavně dobrého a dobrotivého človíčka... (v skrytu duše citlivého, možno i paličatého :oP ) takhle ta básenka na mne promluvila... víš, někdo se stydí napsat báseň rodičům. Básenka je vcelku jednoduchá, ale za to má svoju hloubku a kouzlo.
16.12.2008 15:07:00 | NikitaNikaT.