Mám kousek času maličký, ale tyhle perličky (všechny tvoje básničky) mě upoutaly k židli a ti co se mnou bydlí, marně volají :-)
23.12.2008 19:54:00 | Kapka
Skvěle vyjádřené pocity a myšlenky. ST! víc není co dodávat... dílko mluví za sebe.
17.12.2008 08:33:00 | NikitaNikaT.
Jaromilko, nepletu se, když si přečtu tvoje dítě (jako básničku), líbí se mi velice, ještě že vás tu máme, přeslice.
16.12.2008 01:10:00 | Zasr. romantik