Tak tohle mi něco připomnělo. Jednou jsme malovali, knihy jsem schovala pod postel, aby nikde nepřekáželi a nevráželo se do nich. Můj psék byl malováním znuděný, tak si šel číst... byly ty knihy asik moc pro něj napínavý, okousal všecky rohy... zláště u knih půjčených... Tož, styděla jsem se, když jsem je kamarádce vracela, marně jsem se snažila, před vrácením, nové sehnat...
16.12.2008 15:09:00 | NikitaNikaT.