Listuji pod víčky
Šlápla mi na víčka
kůrka z nebe
s otázkou,
co mě zebe?
Prý ty jehly bídy
jsou vlastně
domovem střídy
všech pecnů lidství
Jen jedno dějství
andělů bez křídel
A dlaň plná lepidel
slov o lásce
Bojím se krajky
I těch útěků
Ztratím se
před teplem
do breku
Za sen plný korálek
prší na mně výčitky
Mám z dávných pohádek
jen stránek odlitky
Listuji
sem a tam
nahmatám
jen póry linek
Ze sukně úsměvů
pár zaschlých šminek
…
A vlasy zlátnou
podzimem
Přečteno 300x
Tipy 24
Poslední tipující: ziriant, drsnosrstej kokršpaněl, G.P., Holis, NikitaNikaT., Myrja, Bíša, Lota, Jana M., enigman, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)