...a to jsem chtěl psát blues
Začalo to dobře...
Tak se naposledy
hodíme do gala
mý starý maturitní kvádro
tvoje trvalá
kapesník v dlaních
začít se slušně chovat:
jdeme si sami sobě
kondolovat
...než mi jeden
erudovanej básník řek´
že to nemá přesah!
--
Dobrá zpráva:
večer mi konečně ukáže
žlutý kalhotky!
Pak ale dodala že ve 4:15 vstává
na budík
Najel jsem na dálnici
kolem byla tma
Ptáci blúzovali
když jsem je míjel
a starej černej
stopař seděl na patníku
a čet´si Mag
Dostal jsem zápal plic
zácpu
střílel jsem pecky
z třešní a strefoval se
do malého nemotorného
děcka od vedle
Kradl jsem svíčky
a zvracel piliny
- hořel jsem
Bylo to divný: nemoh´jsem
se udělat
--
Tak to dojedu...
...a z druhý koleje se šine
láhev s formalínem
--
PS:
Všechny přesahy na světě:
vyližte si prdel!
***
Přečteno 337x
Tipy 16
Poslední tipující: zvířenka, Triffid Kolbe, NikitaNikaT., Myrja, Michal Kvido, atty, Lota, STIMPRE, Romana Šamanka Ladyloba, Mario de Janiero, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)