Mani??? Já jsem tady tak dlouho nebyla...
Víš co, dneska jsem si četla básničky od Euky, Totekonpfa, od tebe...a je mi trošku smutno, protože jsme se tak rychle rozutekli a zatoulali a prostě jsme moc rychle zestárli a mě to pěkně štve...
16.03.2009 22:07:00 | Sunny
Tak dlouho jsem od tebe nic nečetla =) ..tak zas konečně :)
..jako vždycky krásná.. tkaová.. sdtudená..
16.12.2008 20:18:00 | Světluška =)