Anotace: Myslím, že poznáte, co a koho mám na mysli. I Ty, jestli to budeš číst.
Už tehdy jsem tu byla...a stála opodál
a od té doby nevěřím už slovům
které vítr rozfoukal...
26.02.2006 23:30:00 | no
opravdu PEKNA basen. vazne. pink floydy mam rada, je to ostatne klasika.
29.09.2005 09:44:00 | Malá shnilá emotivní příšera
Básenka moc pěkně napsaná, citová ... každý má svůj život a dokud srdce tepe, je třeba bojovat. Vždyť nikdo není neomylný. Život má každý brát jaký je a každý počítá s tím, že bude sakra těžké peříčko, které nikdy neodfoukneš, ať se snažíš sebevíc(ale to neznamená, že si život nemůžeme zlepšit, než jej dál potápět). Život si řídí každý sám. Jak mi říkával bývalý: " Jaký si to uděláš, takový to máš". V životě bylo, je a ještě bude hodně těžkých dnů, ale to tak prostě asi je ... člověk, který se dopustí chyby, ať už jeho či cizí vinou a dokáže se omluvit, či si to připustit, pak také dokáže odpouštět a zase se zvednou a jít dál i s těmi hlubokými šrámi, které vyblednou, sice navždy zůstanou a budou vzpomínkou, která se dá ukrýt hluboko uvnitř a nemyslet na ni často ...
"Život není peříčko, život je boj". - tak tohle si snad denně říkám, od doby, co mi tohle řekl kolega v práci, když mi bylo ouvej ... a má pravdu, protože každý den není stejný. ...
22.09.2005 14:00:00 | NikitaNikaT.
Těžko ,Hary, těžko pomoci tomu, kdo pomoc odmítá..I když já doufám, že k nejhoršímu nedojde, nechci se stát nedobrovolným svědkem toho, cos tak bravurně popsal ve své básni...
21.09.2005 19:39:00 | Branwen1