Píseň povznáší
Anotace: kdybyste chlapi měli takový Hlas, hlas, který lahodí dívčím uším....byla by pak paráda, lehnout si a dívat se holkám do očí, které touží znovu a znovu Vás vyslechnout...váš melodický hlas, který uspává vaše slečny v náručí
Píseň je můj jazyk,
line se mi z úst,
až holky začínaj se plazit,
a já začínám kořenit....
a růst.
Dívky jsou mým jazykem
přitahovány s pocitem
jednoho mužného hlasu
a jakmile světla zhasnu
stačí jim Můj Hlas
v němž vidí ten úžas
Píseň povznáší,
je to paní dobré nálady,
smutek odnáší,
a to je přece parádní
Komentáře (0)