Kurt Cobain
Anotace: -upravená verze (Lenka Kindlova) -upravená verze (Lenka Kindlova)
Kurt Cobain skvělej zpěvák byl,
jenomže se zastřelil.
R: Kurt Cobain skvělěj zpěvák byl,
jenomže se ve svých sračkách utopil.
Měl svůj vlastní svět,
kdekdo si ho s bláznem plet.
Měl svůj vlastní svět,
a snad i žaludeční vřed.
R
Byl svůj vlastní parazit,
i když netoužil tolik prorazit.
Byl svůj vlastní parazit,
chtěl si přece vaz srazit.
R
Bral drogy-to ja fakt,
nebudu se mu proto smát.
Bral herák-a je to tím,
že byl vězněm v sobě uvezněným.
R
Není k tomu důvod,
i když byl jinej.
Není k tomu důvod
a když už,tak jinej.
R
Šlo za ním spousta lidí průvod
a on byl ztrápenej.
Šlo za ním spousta lidí průvod,
proto se cejtil zkaženej.
R
Chtěl,aby mu někdo pomoh´,
ale to moh´jen on sám,
i když to nedokázal.
Chtěl,aby mu někdo pomoh´,
ale to moh´jen on sám,
sám si to zpískal.
R
Schizofrenie či rozdvojená osobnost?!
I tak v něm vidím svoji podobnost.
Schizofrenie či rozdvojená osobnost?!
Tohle není óda na radost,
ale óda na Kurtovu minulost.
R
Nikdo netuší,že to tak je,
každej se jenom vytahuje.
Nikdo netuší,že to tak je,
každej místo činu moldánky natahuje,
nebo se jen přetvařuje.
R
Jsou stejný problémy,
ale čas je jinej.
Kdo dokáže bejt tak silnej?!
Jsou stejný problémy,
ale čas se krátí.
Kdo ještě zbytečně život ztratí?!!!!!!
R
/napsáno 5.1.2008.
upraveno do nynější verze 16.12.2008/
Komentáře (0)