Nevím
Anotace: Zase nostalgická
Nevím
o čem dneska psát,
nevím,
co tím mohu komu dát.
Nevím,
mám-li jiným naslouchat,
když se snaží nám i sobě lhát.
Stojím u cesty,
tisíce nohou mě míjí,
den za dnem ubíhá
a míjí i můj čas.
Vyhlížím jediný pár
roztančených střevíčků
s vysokými kramflíčky a stříbrnou mašlí.
Vyzval bych je na parket života
zatančit si wals.
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: Kubino 2, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)